Bandièra01 capçalera  1180x150: Botiga

Actualitats

An detengut un òme qu’anava cometre un atemptat contra la desfilada gai de Los Angeles

Lo detengut, James Howell, de 20 ans, transportava d’armas, de municions e d’explosius

| Santa Monica PD
La polícia auriá reüssit a arrestar un autre masel omofòb a l’autre extrèm dels Estats Units. A mens de 12 oras del chaple d’Orlando, la polícia arrestèt una veitura a Santa Monica (Califòrnia) que dins la maleta transportava un atiralh d’armas, de municions e de produches quimics per preparar un explosiu artisanal, çò rapòrta Daily Mail.
 
Menava l’automobila James Howell, un jove de 20 ans, que confessèt a la polícia qu’anava a Los Angeles per cometre un atemptat contra la desfilada de la fiertat gai.
 
La desfilada de la fiertat gai de Los Angeles es una de las mai concorregudas dels Estats Units, e se debanèt dimenge passat sens incidents, al mièg de fòrtas mesuras de seguretat e amb de mòstras de solidaritat amb las victimas d’Orlando.

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma de Mallorca
1.

A l'imperi hi ha molta gent que pateis miseria,pobresa, car la gent rep pas ajudas socials - com hi havia abans en europa- per poder viure. Lo 90% de lo presupost Federal és per lo pentagona que compra, e fabricar,mai armas per conquistar lo mond

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article